Waarom

Asbest is een enorm gezondheidsrisico, niet enkel in Vlaanderen maar ook in de rest van Europa en de wereld. De Vlaamse Overheid springt stilaan op de kar maar heeft ondersteuning nodig om Vlaanderen asbestveilig te maken tegen 2040. Met Asbest-afspraak™ en het achterliggende platform willen we 10 000 gebouwen per jaar asbestveilig maken samen met onze erkende asbestdeskundigen. 

Wie

Asbest-afspraak™ werd daarom gebouwd samen met de asbestsector om zeker te zijn dat we een duurzaam platform aanbieden dat aan de noden van zowel de aanvrager als het asbestbedrijf voldoet. Asbest-afspraak is de aanvraagmodule van een breder platform dat door het bedrijf Rocketflow op de markt gebracht is. Het moederbedrijf achter Rocketflow is Uncapped, een bedrijf dat digitale oplossingen uitdenkt en implementeert voor corporate klanten en KMO's.

Illustration

Jef Dаniëls

Oprichter 

Jef houdt van efficiëntie en optimale tijdsbesteding. Hij is de product manager van Asbest-afspraak en Rocketflow en is verantwoordelijk voor de product portfolio.

Illustration

Mitch Cap

Oprichter 

Mitch hecht veel belang aan snelheid en kwalitatieve dienstverlening. Hij zorgt als managing partner voor de uitbouw van het bedrijf.

Wat

Verkoop of verhuur je een gebouw en heb je een asbestattest nodig? Of ben je als asbestbedrijf of vastgoedmakelaar op zoek naar een betrouwbare partner en platform? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heading photo

Maak je afspraak in een minuut!

Beschrijf je gebouw en ontvang onmiddellijk een link om een tijdstip te kiezen. Tijdstip gekozen? Dan ontvang je meteen een offerte op maat. Deze kan je digitaal ondertekenen waardoor je afspraak ook meteen is vastgelegd! 
Na het plaatsbezoek ontvang je het asbestattest dat volledig voldoet aan de wettelijke vereisten.

Heading photo

Partner van de asbestsector

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen om je volledige offerte-, afspraken- en planningsproces te optimaliseren? Ontdek snel hoe wij elkaar kunnen versterken.

Heading photo

Ga voor volledige ontzorging!

Vanaf 2022 wordt een asbestattest verplicht bij de verkoop of verhuur van een gebouw ouder dan 2001. Wil je als makelaar je klant een extra service bieden? Dan bieden wij verschillende opties. Ontdek hoe we je kunnen bijstaan rond deze nieuwe verplichting.